1 Ekim 2011 Cumartesi

Bölgesel Amatör Lig başlıyor


Aralarında Malatyaspor, İzmirspor, Beykozspor 1908 A.Ş., Fatih Karagümrük, Feriköy, Zeytinburnuspor gibi mazisi başarılarla dolu takımlarında olduğu toplam 152 takımın yer aldığı Bölgesel Amatör Lig bugünkü maçlarla 2011-2012 sezonuna merhaba diyor.



Bu senede geçen seneki gibi İlimizi 3 ekip temsil edecek. Geçen sene başarılı performansıyla uzun bir süre 3.Lig'e çıkabilme mücadelesi veren Sarayönü Belediyespor'un yanına Küme düşen Konya Gençlerbirliği ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor'un yerine Konya 1.Amatör Küme'de Şampiyon olan Beyşehir Belediyespor ve 2. olan Selçuklu Belediyespor eklendi.

Geçen sezon 6'ncı grupta yer alan ekiplerimiz bu sezon 7'nci grupta yer alıyorlar. Rakiplerimizi bir önceki blog yazımızda duyurmuştuk. Yine hatırlatmak gerekirse;

ANTALYA - Demre Belediyespor
ANTALYA - Kumluca Belediyespor
ANTALYA - Manavgat Belediyespor
ISPARTA - Ispartaspor
ISPARTA - Emrespor
ISPARTA - Özel İdarespor
BURDUR - Şekerspor
AFYON - Emirdağspor
AFYON - İhsaniye Belediyespor

İlk hafta iki temsilcimiz karşı karşıya geliyor. Sarayönü Belediyespor 14:30'da Sarayönü İlçe Futbol Sahası'nda bu sezon BAL'da ilk ekz yer alacak temsilcimiz Selçuklu Belediyespor'u konuk ediyor. Diğer temsilcimiz Beyşehir Belediyespor aynı saatte 75.Yıl Cumhuriyet Stadı'nda Isparta Özel İdarespor'u konuk ediyor.

BAL 7.Grup İlk Hafta Maç Programı

Pazar günü 14:30'da oynanacak maçlarla başlayacak yeni sezonda temsilcilerimize yürekten başarılar diliyoruz.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder