8 Ekim 2011 Cumartesi

Spor Toto 2. Lig, 4. Hafta: KONYA TORKU ŞEKERSPOR 1 - 3 Bozüyükspor


02.10.2011 – 15:00
Konya Recep Konuk Tesisleri
Spor Toto 2'nci Lig, Beyaz Grup - 4'ncü Hafta Karşılaşması

KONYA TORKU ŞEKERSPOR 0 - 0 Bozüyükspor

Hakemler: Burak Astar, Nihat Kaya, Burak Ağlamış
Konya Torku Şekerspor: Akın Vardar, Kerem Can Akyüz, Tanju Yavuz, İlkay Margılıçlı (45' Mehmet Balban) Ertan Koç (60' Eren Görür), Murat Dilek, Ömer Ali Şahiner, Özgür Çelik, Erkan Ferin, Kenan Karışık (88' Yusuf Akyel) İshak Çakmak
Yedekler: Ali Melih Özçelik, Ümit Aydemir, Seçkin Bektaş, Hüseyin Burak Erin
Teknik Sorumlu: Metin Altınay
Pendikspor: Ozan Öztürk, Kemal Hastürk, Özkan Yılmaz, Kadir Deliömeroğlu (46' Abdurrahman Çubukcu) Furkan Aydın (78' Okan Öztürk) Ahmet Kuru (53' Mustafa Marangoz) Abdullah Temircan, Yasin Palaz, Hacı Mustafa Karabulut, Mikail Albayrak, Muhammed Bayır
Yedekler: Oğuzhan Doğar, Muharrem Uz, Volkan Arslan, Hakan Çevik
Teknik Sorumlu: Gürses Kılıç
Goller: 36' Tanju Yavuz - 7' Mikail Albayrak, 44' Furkan Aydın, 81' Okan Öztürk 
Sarı Kartlar: 28' Furkan Aydın, 55' Abdullah Temircan

MAÇ ÖZETİ:

MAÇ ANALİZİ:

Bu sene Şeker gerçektende çok tatsız. Şekerspor 4 Maçta alınan 4 puanla başarısız bir performans sergiliyor ve ilerisi için ümit vermiyor. Halbuki evde alınacak lider Bozüyük karşısındaki galibiyetle karabulutlar dağıtılabilirdi. 

Özet'ten izlediğimiz kadarıyla maç tamamen Şeker kontrolünde geçmiş. Yapılan basit bir hatayla maçın başında geri düşülmüş olsada Şeker maçın tamamına yakınında rakibinin kalesini abluka altına aldı. Kırılma noktası beraberlik sağlandıktan sonra bu sene belalımız olmaya aday duran toptan soyunma odasına gitmeden hemen önce yenen gol oldu.

İkinci yarıda beraberliği bir kez daha sağlamak için rakip kaleye yüklenen Şeker bunda başarılı olamadı. Deneyimli Okan Öztürk oyuna girdikten kısa bir süre sonra tecrübesini konuşturup farkı 2'ye çıkararak puan Şeker'in puan ümitlerini tamamiyle bitirdi.

Şekerspor için Konya Atatürk stadı her zaman kabus olmuştur. Atatürk stadında Şekerspor'un başarılı sonuçlar aldığı çok az görülmüş bir durum. Bu makus talih bu kezde bozulmadı ve Şeker istatistiklere evinde oynadığı bir maç olarak geçen bu karşılaşmadanda puansız ayrıldı.

Bozüyükspor için bu 3 puan ileride çok daha anlamlı olacaktır. Şekerspor'un derhal kendisini bulması şart. Aksi bir durumda Şekerspor uzun bir süre alt sıralara yakın sıralamada kendisini bulabilir. Nasılki bugün Bozüyükspor Şeker'i deplasmanda yenebiliyorsa Şekerspor'da ikinci yarıda bunun aksini rakibine yapabilir. Bu güç kuvvet kaybetmiş olsada Şekerspor'da halen mevcut.

Milli maç nedeniyle ara verilen liglerin aksine Spor Toto 2.Lig'de mücadele bu haftasonuda devam ediyor. Yusuf Şimşek'li Serhat Akın'lı Turgutluspor'la karşılaşacak Şekerspor için bu haftada galibiyet alma ihtimali Puan kaybetme ihtimalinden az.

Temennimiz 2 sezondur Spor Toto 2.Lig'in en pozitif oynayan Şekerspor'un geri dönmesi. Umarım bu temennimiz en kısa zamanda gerçekleşir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder