21 Ekim 2011 Cuma

A2 Ligi, 3.Hafta: KONYASPOR A2 2 - 1 Adanaspor A.Ş. A2


17.10.2011 – 15:00
Konya Atatürk Stadı 2 Nolu Saha
A2 Ligi - 3'üncü Hafta Karşılaşması

 KONYASPOR 2 - 1 Adanaspor A.Ş.

HAKEMLER: Mustafa Aydın, Mustafa Aydın, Murat Bardakcı
KONYASPOR: Gökhan Köksal, Sefa Kart, Serdar Birer, Onur Uğlu, Mehmet Yeniler, Mustafa Sayan, Ali Kireş (66' Emre Akdağ) Muzaffer İlhan (53' Ali Karaağaç) Aykut Uluç (85' Celalettin Yatmaz) İsmail Güven, Hüsnü Sürücü (90' Yusuf Kılıç)

YEDEKLER: Mehmet Siraç Aydın, Yunus Kireş, İbrahim Alan
TEKNİK SORUMLU: Mehmet Yıldırım
ADANASPOR A.Ş.: Zülküf Özer, Halil İbrahim Onursal (90' Emre Uğur Uruç) Burkay Üçgül, Eyüp Hasan Bardakçı, Berk Neziroğluları, Oğulcan Tufan (70' Serhat Aydemir) Talha Mayhoş, Serdar Cansu, Semih Durmuş, Mustafa Sami Can Keskin (75' Sergen Ekinci) Turhan Alper Turgut (46' Emre Yılmaz)

YEDEKLER: Hayrullah Mert Akyüz, Efecan Öztunalı, Gökay Uyğun
SARI KARTLAR: 74' Mehmet Yeniler, 74' Mustafa Sayan, 88' İsmail Güven - 22' Talha Mayhoş, 62' Eyüp Hasan Bardakçı
GOLLER: 22' Aykut Uluç, 68' Mustafa Sayan - 31' Serdar Cansu


MAÇ ANALİZ:

A2 takımımız üst üste 2'nci kez sahadan galip ayrılıyor. Yendiğimiz ekibin kadrosunu incelediğimizde Kaleci Zülküf Özer, Talha Mayhoş ve Berk Neziroğluları gibi isimler profesyonel oldukları için göze çarpmakta. Berk Neziroğluları geçen sene bu ligde şampiyonluk yaşamış bir oyuncu. Bu sezon profesyonel olan Aykuç Uluç'un golüyle öne geçen takımımız kısa bir süre sonra kalesinde golü gördü. 68'nci dakikada gelen golle üst üste ikinci kez 3 puanla sahadan ayrılarak Adanasporla puanımızı eşitledik ve 3'üncü sıraya tırmandık. İlk 2 sırada yer almanın vitrin açısından son derece önemli olduğu ligde 3'üncü hafta itibariyle üst sıralarda yer almak takımı ilerisi için motive edecektir.


A Takım kadrosunda yer aldıkları halde maç eksiğini tamamlamaları için gönderilen oyuncuların bir hayli fazla olduğu ligde Konyaspor genç kadrosuyla takdir görmeli. Beşiktaş'ın Julio Alves, Mehmet Akyüz, Burak Kaplan Orduspor'un Emmanuel Banahene, Kayserispor'un Emir Kujovic, Tavşanlı'nın Souhalio Toure, Trabzonspor'un Murat Tosun, Sercan Kaya, Eren Albayrak ( Örnekler dahada çoğaltılabilir) gibi isimleri oynattığı ligde gencecik oyuncularına güvenen temsilcimiz ilerisi için ümit veriyor.


A takımla antremana çıkan Onur Uğlu, Emre Akdağ, Aykut Uluç, İsmail Güven, Abdulkerim Kılıç, Mehmet Abdullah Çoban'ın A takımda forma kapmalarına oldukça yararlı olacağına inandığımız A2 maçlarında gelecek hafta Elazığ deplasmanındayız. İlk kez yer aldığı A2 ligine fena sayılmayacak bir başlangıç yapan Elazığ karşısında oyuncularımızın 2 haftalık seriyi devam ettiirp ettiremeyecekleri benim için merak konusu. Heyecanla bu maçı beklemeye başladım.









GELECEK HAFTANIN PROGRAMI:



24 Ekim 2011 15:00ELAZIĞSPOR-KONYASPOR
24 Ekim 2011 15:00MEDİCAL PARK ANTALYASPOR-KAYSERİSPOR
24 Ekim 2011 15:00ADANASPOR A.Ş.-GAZİANTEPSPOR
25 Ekim 2011 15:00KAYSERİ ERCİYESSPOR-MKE ANKARAGÜCÜ
25 Ekim 2011 15:00GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR-MERSİN İDMAN YURDU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder