19 Eylül 2011 Pazartesi

2011-2012 Bölgesel Amatör Lig Grupları Belirlendi.



Geçen seneki uygulama ile geçen sezon başlayan Bölgesel Amatör Lig İkinci sezonuna giriyor. Geçen sene Konya'mızı temsil eden ve anormal derecede başarısız olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile Konya Gençlerbirliği bu sene Konya'yı temsil etme hakkını kaybettiler. Bu sene yeni yüzler Konya'mızı temsil edecek. Uzun bir süre 3.Lig'i kovalayan Sarayönü Belediyespor'la birlikte bu sezon Selçuklu Belediyespor ile Beyşehir Belediyespor ilimizi temsil edecekler.


7'nci grupta mücadele edecek temsilcilerimizin rakipleri Antalya, Isparta, Burdur ve Afyon'dan olacak. Bu takımlar:

Antalya'dan Demre Belediyespor, Kumluca Belediyespor, Manavgat Belediyespor,
Isparta'dan Isparta İl Özel İdarespor, Emrespor, Ispartaspor
Afyon'dan Emirdağspor, İhsaniye Belediyespor
Burdur'dan Şekerspor

Ekiplerimiz özelliklede Sarayönü Belediyespor geçtiğimiz sezonki performansını arttırarak devam etmesi durumunda bu grupta ilk 2 için ciddi aday durumunda. Takımlarımızı zorlayacak ekipler Antalya ekipleri ve inanılmaz bir çöküş yaşayarak bu durumlara düşen Ispartaspor olacaktır.

Temsilcilerimize şimdiden başarılar.


TFF'den Konu ile ilgili haber linki:

2011-2012 Bölgesel Amatör Lig grupları belirlendi


2011-2012 Sezonu Bölgesel Amatör Lig grupları açıklandı. Bu sezon BAL'a katılacak 152 takımın 13 ayrı grupta mücadele edeceği BAL'da 4 grup 11, 9 grup 12 takımdan oluşuyor.

Gruplarda son iki sırayı alan takımlar küme düşerken, ilk iki sırayı alan takımlar play-off oynamaya hak kazanacaklar. Play off müsabakaları sonunda 9 takım TFF 3.Ligine çıkmaya hak kazanacak.

9 ve 10. gruplarda yer alan 6 İzmir takımı ile 11,12 ve 13. Gruplarda yer alan 14 İstanbul takımının hangi gruplarda yer alacağının kurası kendi illerinde yapılacak. Grupların fikstür çekimi ise daha sonra açıklanacak bir tarihte Ankara'da yapılacak.

2011-2012 BAL Ligi Katılımcıları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder