5 Ekim 2011 Çarşamba

Bölgesel Amatör Lig'de birinci haftanın ardından


Bölgesel Amatör Lig'de ilk hafta oynandı. 7'nci grupta yer alan temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor geçen seneninde verdiği tecrübeyle bu seneyede iyi bir giriş yaptı. Yenilerden Selçuklu Belediyespor tecrübeli Sarayönü karşısında pek fazla varlık gösteremeyerek ilk haftayı puansız kapatan tek temsilcimiz oldu. Beyşehir Belediyespor ise evinde Isparta Özel İdarespor'la 0-0 berabere kalarak evinde puan kaybı ile sezona merhaba dedi.



Grubumuzun en flaş skoru uzun yıllar profesyonel liglerde oynayan Ispartaspor'un bir diğer Isparta temsilcisi Emrespor karşısında Isparta Atatürk stadında almış olduğu 4-0'lık net yenilgi oldu. Ispartaspor hakkında pek bir bilgiye sahip değilim. Muhtemelen çok genç oyuncularla mücadele ediyorlar. Sene öncesi bu durumdan habersiz olduğumdan ötürü grubun favorilerinden birisi olarak Ispartaspor'u göstermiştim.

2'nci hafta karşılaşmaları 9 Ekim Pazar günü oynanacak. Beyşehir Belediyespor Antalya'da Demre Belediyespor'a, Sarayönü Belediyespor ise ilk haftanın lideri Emrespor'a konuk olacaklar. Diğer temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ise evinde Manavgat Belediyespor karşısında şiftah peşinde olacak.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder