21 Ekim 2011 Cuma

A2 Ligi, 2.Hafta: Gaziantepspor A2 0 - 1 KONYASPOR A2


13.10.2011 – 15:00
Gaziantep Alt Yapı Tesisleri, Gaziantep
A2 Ligi - 2'inci Hafta Karşılaşması

 Gaziantepspor 0 - 1 KONYASPOR


HAKEMLER: Tuğba Güneş Atay, Mustafa Akkuş, Hakkan Akköl
GAZİANTEPSPOR: Ahmet Eyüp Türkaslan, Tufan Kelleci, Deniz Işık (68' Yağızhan Yaman) Süleyman Özdamar, Feyyaz Bayhan, Zeki Sinanoğlu, Emre Yavuz (85' Ercan Yayla) İhsan Yelis (46' Serhan Yılmaz) Muhammet Fatih Kanat (71' İbrahim Halil Yaşar) Yusuf Kaya, Taşkın Çalış (60' Emrah Baskak)

YEDEKLER: Tanzer Kargoğlu, Mustafa Avcı
KONYASPOR: 
Gökhan Köksal, Sefa Kart, Serdar Birer, Onur Uğlu, Mehmet Yeniler, Mustafa Sayan, Emre Akdağ (84' Yunus Kireş) Muzaffer İlhan (61' İsmail Güven) Aykut Uluç, Abdülkerim Kılıç (89' Ali Karaağaç) Celalettin Yatmaz (75' Hüsnü Sürücü)
YEDEKLER: Ahmet Önal, Rıdvan Dağdeviren
TEKNİK SORUMLU: Mehmet Yıldırım
SARI KARTLAR: 37' Süleyman Özdamar, 60' Yusuf Kaya, 86' İbrahim Halil Yaşar - 26' Onur Uğlu, 89' Hüsnü Sürücü
GOL: 88' Abdulkerim Kılıç


MAÇ ANALİZ:

Kötü başladığımız A2 liginde 3 puanla erken tanıştık. A takım gibi A2 takımımızda 3 puana deplasmanda merhaba dedi. Gaziantep kadrosuna baktığımız zaman Taşkın Çalış ve Süleyman Özdamar gibi 2 gelecek vaadeden oyuncunun kadroda yer aldığını görüyoruz. Bunun dışında kadroları tıpkı bizimkini andıran şekilde. A takım kadrosunda yer alan Abdülkerim'in maçın bitimine kısa bir süre kala attığı golle gelen 3 puan şüphesiz takımın ileriki haftalara çok daha dirayetli bakmasına sebebiyet verecektir. 1 hafta önce gelen yenilgiden sonra  ben dahil bir çok kimse A2 takımından bu kadar erken bir 3 puan beklemiyordu. Ama A2 takımımızda tıpkı A takımımız gibi otoriteleri şaşırttı.


GELECEK HAFTANIN PROGRAMI:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder