1 Ocak 2012 Pazar

Konyaspor'da Kasım Ayının Futbolcusu Selim Ay



Konyaspor'da Kasım Ayının Futbolcusu Selim Ay

Konyasporluyuz.com sitesi olarak Konyaspor'da ayın en iyi oyuncusunu seçmeye devam ediyoruz. Kasım ayında Konyaspor'da defansın sigortası Selim Ay birinci oldu. Selim Ay, Gökhan Emreciksin ile girdiği çetin yarıştan galip çıktı. Selim Ay'ın ödülünü arkadaşlarımla beraber Göztepe maçı öncesi Antreman'da verdik.






Anket sonucu

*****


www.konyasporluyuz.com sitesi tarafından düzenlenen 'Ayın Futbolcusu' anketinde Kasım ayı birincisi olan genç oyuncumuz Selim Ay, ödülünü Perşembe akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesinde aldı. 

Teknik direktörümüz Osman Özdemir, teknik heyetimiz ve oyuncu arkadaşlarının alkışları eşliğinde 'Ayın Futbolcusu' ödülünü Selim Ay'a site yöneticisi Ender Cihan Ceylan ve üyeler Emre Bezirci ile A.Samet Ermiş verdi.

İkincisini yaptıkları 'Ayın Futbolcusu' anketiyle oyuncularımıza manevi anlamda destek olmayı amaçladıklarını ve bunu da başardıklarını söyleyen site yöneticisi Ender Cihan Ceylan, anketin bundan sonrada devam edeceğini ifade etti ve Konyaspor'umuza başarılar dileğinde bulundu.





Ödül Töreni Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder