1 Ocak 2012 Pazar

Konyaspor'da Ekim Ayının Futbolcusu Mariusz Pawelek




Konyaspor'da Ekim Ayının Futbolcusu Mariusz Pawelek

Konyasporluyuz.com sitesi olarak Konyaspor'da ayın en iyi oyuncusunu seçiyoruz. Geçen ay bu ödülü büyük bir farkla Mariusz Pawelek kazandı. 



*****



Sosyal medyadaki www.konyasporluyuz.com sitesi tarafından ilk kez düzenlenen 'Ayın Futbolcusu' anketinde birinci olan kalecimiz Mariusz Pawelek ödülünü Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesinde aldı.

Site yöneticisi Muhammet Saydam ve üyeler Ümit Yılmaz ile Abdüssamet Ermiş, 'Ayın Futbolcusu' seçilen Mariusz Pawelek'e günün anısına bir plaket ile çeşitli hediyeler verdi.

İlk kez böyle bir hediye aldığını ve çok mutlu olduğunu ifade eden Polonyalı kalecimiz Mariusz Pawelek kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür ederken, www.konyasporluyuz.com sitesi yöneticisi Muhammet Saydam ise ilki düzenlenen ankete katılımın yüksek olduğunu, bundan sonraki haftalarda da devam ederek geleneksel hale getirecekleri anketle alınan başarılı sonuçlarla tüm Konyalıları gururlandıran takımımızı ve oyuncularımızı ödüllendirmeyi ve destek vermeyi amaçladıklarını söyledi.


Ödül Töreni Videosu:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder