1 Ocak 2012 Pazar

Bank Asya 1.Lig, 10.Hafta: KONYASPOR 2 - 1 Güngören Belediyespor Maç Analizi


13.11.2011 – 16:00
Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk stadı
Bank Asya Birinci Lig - 10'uncu Hafta Karşılaşması

KONYASPOR 2 - 1 Güngören Belediyespor


MAÇTAN DAKİKALAR 
2.dakikada Gökhan'ın pasında Marcin Robak topu sol kanatta bulunan Ali Dere'ye verdi. Oyuncumuzun orta şut karışımı vuruşu kaleci Egemen'de kaldı.
4.dakikada Ali Dere'nin kornerinde Erdinç'in kafa vuruşu auta gitti.
10.dakikada Owusu'nun şutunda kalecimiz Mariusz Pawelek topun sahibi oldu.
11.dakikada Ali Dere'nin ortasında müsait durumdaki Alvaro topa dokunamayınca takımımız mutlak gol fırsatından yararlanamadı.
15.dakikada Mustafa Ün'ün kullandığı serbest vuruşta topu elinden kaçıran Mariusz Pawelek'in bu hatasını iyi değerlendiren İbrahim Arıkan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi 0-1
23.dakikada Marcin Robak sol kanattan topu ceza sahasına gönderdi. Gökhan'ın kafayla kale sahasına aktardığı topu iyi takip eden Marcin Robak takımımızın beraberlik golünü attı ve maça 1-1 ile denge geldi. 
29.dakikada Marcin Robak'ın serbest vuruşunda kaleci Egemen'in güçlükle çeldiği topu Selim kafayla kaleye gönderdi. Son anda araya giren defans gol izni vermedi.
30.dakikada Gökhan'ın kullandığı kornerde Alvaro'nun kafa vuruşu direkten döndü.
34.dakikada Marcin Robak'ın şutunda top kaleci Egemen'de kaldı.
39.dakikada Marcin Robak-Recep verkacında topla son buluşan Recep Aydın'ın bekletmeden vuruşu az farkla auta gitti.
40.dakikada Gökhan'ın çalımlarla getirdiği ve kale sahasına gönderdiği topu güzel kontrol eden ve kendisine net bir pozisyon oluşturan Marcin Robak'ın vuruşu az farkla yandan auta gitti.
47.dakikada Gökhan Emreciksin kendi gayretiyle kaptığı topa ceza sahasının dışından sert ve düzgün bir vuruş yaparak Konyaspor'umuzu 2-1'lik üstünlüğe taşıdı.
67.dakikada Gökhan'ın kullandığı kornerde Erdinç'in kafa vuruşu az farkla auta gitti.
70.dakikada Hakan Aslantaş'ın sağ kanattan ortasına Recep'ten önce araya giren ve uzaklaştıran rakip defans gol izni vermedi.
83.dakikada Tunç Murat Behram'ın ceza sahası dışından sert ve düzgün vuruşunu kalecimiz Mariusz Pawelek iki hamlede kontrol etti.
89.dakikada Gökhan'ın pasıyla topla buluşan Marcin Robak'ın şutu az farkla auta gitti.

MAÇ ÖZETİ:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder