25 Ocak 2013 Cuma

Beklenen sol bek geldi.



Murat Kalkan Torku Konyaspor'umuzda

Yeşil-beyazlılarımız ara transfer döneminde ikinci imzayı daha önce Gençlerbirliği, Hacettepe Spor, Orduspor ve son olarak Adana Demirspor forması giyen 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Murat Kalkan'a attırdı. Önceki gün şehrimize gelen ve yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanan Murat Kalkan kendisini 1,5 yıllığına Torku Konyaspor'lu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.





Süper Lig'e yükselme sevincini yaşamak için buradayım

Torku Konyaspor'umuzun Adana Demirspor'dan transfer ettiği Murat Kalkan, takımımızın akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yaptığı antrenmana katıldı. Yeni transferimiz Murat Kalkan, Süper Lig hedefine ulaşacak takımımıza katkı sağlamak amacıyla Torku Konyaspor'umuzu tercih ettiğini ifade etti. 

'Süper Lig'i hak eden bir kulübe bu hedefe ulaşma noktasında katkı sağlamak amacıyla geldim' sözleriyle açıklamasına başlayan yeni transferimiz Murat Kalkan, "Öncelikle Torku Konyaspor gibi hedefleri olan büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum ve bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Torku Konyaspor'un da benim de hedeflerim var. Hem lig hem de mevcut sıralama olarak takımın hak etmediği bir yerde olduğunu herkes biliyor. İnşallah Torku Konyaspor'umuzun Süper Lig'e çıkmasında benimde katkım olur. Bunun için buradayım. Kendimi daha mutlu ve huzurlu hissettiğim bir yerde başarılı olacağıma da inanıyorum" dedi.

Teknik direktörümüz Uğur Tütüneker'in hırslı ve başarılı kimliğini takımımıza yansıttığını dışarıdan takip ettiğini de sözlerine ekleyen Murat Kalkan, "Uğur hoca kendisini ispat etmiş, başarılı bir teknik adam. Torku Konyaspor'un kendisi geldikten sonra yakaladığı çıkış ortada. Amacımız bu çıkışı 1461 Trabzon maçıyla başlayan 16 maçlık seride de devam ettirerek sezon sonunda Süper Lig'e yükselme sevinci yaşamak" şeklinde görüş belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder