6 Ocak 2013 Pazar

Anadolu Selçuklu'da Mevlüt Ataseven ile yollar ayrıldı.


Anadolu Selçukluspor’da Teknik Direktör Mevlüt Ataseven’in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Yeşil-beyazlılarda yeni teknik direktör arayışları başladı.

Antalya’da 2. yarı hazırlıklarını sürdüren Anadolu Selçukluspor’da şok bir gelişme yaşandı. Yeşil-beyazlılar’da teknik direktör Mevlüt Ataseven ile yollar ayrıldı. Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş ve yönetim kurulu Ataseven ile bir toplantı yaptı. Toplantı sonrasında Mevlüt Ataseven’in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. 

GÜNBAŞ: HOCA KATKI SAĞLAYAMAYACAĞINI SÖYLEDİ
İstifa sonrası konuşan kulüp Başkanı Mehmet Günbaş “Hocamız takıma faydalı olamayacağını belirterek istifa etti. Bizde istifayı kabul ettik. Takımı şu anlık Tayfun Türkmen çalıştıracak. Hoca arayışlarına başladık. Teknik direktör sorununu en kısa sürede çözeceğiz” diye konuştu

RESMİ SİTEDEN TEŞEKKÜR EDİLDİ
Yönetim kurulu resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Ataseven'e teşekkür etti. Yönetim yayınladığı mesajda “Teknik direktörümüz Mevlüt Ataseven ile yapılan karşılıklı görüşmeler sonucu sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edilmesi kararlaştırılmıştır. Takıma sağlamayı hedeflediği katkıyı veremediğini ve takımın önünü açmak, hedeflerine ulaşabilmesi için gereken fedakârlığı yapmak istediğini belirterek görevinden ayrılan Teknik Direktörümüz Mevlüt Ataseven’e verdiği katkılardan ötürü teşekkür eder bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Selçukluspor’da ligin 14. haftasında göreve gelen tecrübeli teknik adam yeşil-beyazlılar ile 3 maça çıktı. Ataseven yönetiminde yeşil-beyazlılar Kırklarelispor’a 1-0, Eyüpspor’a 2-1 mağlup olmuş, Bayrampaşa ile 0-0 berabere kalmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder