11 Haziran 2012 Pazartesi

Taşlar yerinden oynadı ERAYDIN gitti İÇGÜL geldi.


İdari menajerliğe Seyit İçgül getirildi
Konyaspor’umuzda idari menajerlik görevine daha önce Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç.Karabükspor’da 6 yıl görev yapan tecrübeli isim Seyit İçgül getirildi.



Uzun bir süre Mustafa Eraydın'ı bu görevde tutan Konyaspor yönetimi radikal bir kararla radikal bir değişikliğe gitti. Karabükspor'a Emmanuel Emenike gibi bir ismi kazandıran Seyit İçgül'den aynı tarz başarılı hamleleri bekliyor ve kendisine başarılar diliyoruz.

Kardemir Demir-Çelik Karabükspor'lu sağlam bir arkadaşımıza Seyit İçgül hakkında düşüncesini sorduk.  Arkadaşımızın bize yazdığı iletiyi aynen paylaşıyoruz.

''Seyit İçgül Kayserilidir. Kayseri'den çok yüksek teklif aldığı halde gitmemiştir. Futbolcularla diyaloğu iyidir. Konya'da nasıl olur Konyaspor'un sistemi nasıl bilemem ama Seyit abi girişkendir. Çok meşhur futbolcu getirmez ama getirdiği oyuncular iş yapar kardeşim.''

Karabük söz konusu olunca haliyle laf söz dolaşıp Emenike'ye geliyor. Emenike'nin yarısı kadar faydalı olacak bir oyuncu getirir diye temennide bulunuyor ve Afrika piyasasındaki bilgisini soruyoruz arkadaşımıza. Aldığımız yanıt söyle.

''Evet Afrika piyasasıyla ilgilidir ve başarılır. Ayrıca Bulgaristan ve çevresindede bağlantıları kuvvetlidir.''

Konyaspor'un Emil Angelov'la bu kadar fazla ilgili olması ile bu bir tesadüf olamaz.

Seyit İçgül ile birlikte inşallah başarılı günleri bir an evvel yakalar ve sürekli hale getiririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder