11 Haziran 2012 Pazartesi

Kartalspor'dan Konyaspor'a. Kaya ve Ahmet Gökhan Konyaspor'da.


Dış transferde ilk imzalar Kaya Tarakçı ve Gökhan Güney’den
Konyaspor’umuz, bir süredir devam eden görüşmeler sonrasında anlaşmaya vardığı Kartalspor’dan Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güney ile 1’er yıllık sözleşme imzaladı. Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Zeki Çimen ve İdari Menajerimiz Seyit İçgül’ün de hazır bulunduğu tören Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 


Konyaspor’u Süper Lig’e taşımak için buradayız
Kulübümüzle 1’er yıllık sözleşme imzalayan yeni transferlerimiz Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güney, hedefleri olan büyük bir camiaya gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını ve bir an önce forma giymek için sabırsızlandıklarını belirtirlerken, amaçlarının sezon sonunda Konyaspor’umuzu hak ettiği yer olan Süper Lig’e taşımak olduğunu söylediler.

“Böylesine büyük ve önemli bir camiaya geldiğim için içim kıpır kıpır. Çok mutluyum ve bir o kadar da heyecanlıyım” sözleriyle açıklamasına başlayan Kartalspor’dan transferimiz Ahmet Gökhan Güney, “Geçen sezon dışarıdan takip ettiğimiz kadarıyla Konyaspor’un çok başarılı ve arkadaşlığı üst düzeyde olan bir takımı vardı. Bizde bugünkü hırsımızdan ve inancımızdan bir şey kaybetmeden, bize inananların yüzünü kara çıkarmadan, Konyaspor’u hak ettiği yer olan Süper Lig’e çıkartmak adına buradayız ve bunun için çabamızı, mücadelemizi sahaya yansıtacağız. Formamızı gerektiği gibi temsil ederek, bu büyük camiaya layık olmaya çalışacağız. İnşallah sezon sonunda amacımıza ulaşacağız. Bize bu formayı layık görenleri utandırmadan, birlikte mutlu son olan Süper Lig’e çıkmayı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Yine Kartalspor’dan transfer edilen kaleci Kaya Tarakçı ise, atılan imzanın her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyerek başladığı açıklamasında, “Konyaspor büyük ve hedefleri olan bir camia. Ben de bunun farkındayım. Şampiyonluk hedefi olan bir camiaya geldim. Bunun transferimde çok büyük etkisi vardı. İnşallah iyi bir ekip olup ve iyi bir birliktelik yakalayarak hedefimiz olan Süper Lig’e çıkarız. Hedefimiz doğrultusunda iyi çalışarak bunu gerçekleştireceğimize inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder