11 Haziran 2012 Pazartesi

Kaptan'la 1 yıl daha


Erdinç Yavuz ile 1 yıllık sözleşme imzalandı
İki sezondur takımımızın formasını giyen kaptanlarımızdan Erdinç Yavuz, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde düzenlenen ve Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Zeki Çimen ile As Başkanlarımızdan Ahmet Koyuncu’nun da hazır bulunduğu törende 1 yıllık sözleşmeye imza attı. 

Yuvamda kaldığım için çok mutluyum
Konyaspor’umuz ile geçtiğimiz günlerde 1 yıllık sözleşme imzalayarak kulübümüzde 3.sezonunu yaşayacak olan takım kaptanlarımızdan Erdinç Yavuz, yuvada kaldığı için mutlu olduğunu belirtirken, sezon sonunda mutlu sona ulaşarak Konyaspor’umuzu hak ettiği Süper Lig’e taşımak arzusunda olduklarını söyledi.

2010-2011 sezonunda transfer olduğu takımımızda ikinci sezonunu geride bırakan ve geçtiğimiz günlerde imzaladığı yeni sözleşme ile 1 yıl daha yeşil beyazlı formamızı giyecek olan tecrübeli oyuncularımızdan Erdinç Yavuz, Konyaspor’da kaldığı için mutlu olduğunu belirtti.

Daha önceki açıklamasında futbolu Konyaspor’umuzda bırakmak istediğini söylediğini ifade eden Erdinç Yavuz, “Öncelikle yuvada kaldığım için mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Geçtiğimiz sezon herkesin takdiri olduğu üzere çok iyi bir performans sergiledik ama yaşadığımız şanssızlıklar yüzünden çok istediğimiz Süper Lig hedefine ulaşamadık. Bunun için üzgünüz. Ama genç arkadaşlarımızla birlikte gösterdiğimiz mücadele adına seviniyoruz. Konyaspor’da iyi ve kötü günlerimiz geçti. Camianın ve yönetimimizin gösterdiği ilgi ve verdiği değer karşısında burada kalarak yarım kalan işimizi tamamlamak istiyoruz. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Gerekenler mutlaka yapılacaktır. Biz iyi bir hazırlık dönemi geçirip, önümüzdeki dönemi iyi değerlendirmek ve zorlu geçecek sezona iyi hazırlanarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Tek düşüncemiz Konyaspor’u hak ettiği Süper Lig’e sezon sonunda taşımak” şeklinde görüş belirtti. 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder