29 Kasım 2012 Perşembe

Yeni Teknik Patron Uğur Tütüneker




Uğur Tütüneker ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık

Torku Konyaspor'umuzda teknik direktörlüğe getirilen Uğur Tütüneker, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'mizde düzenlenen ve Kulüp Başkanımız Ahmet Şan, Başkan Yardımcımız Güven Öten, Futbol Şube Sorumlumuz Hasan Dağlı'nın da hazır bulunduğu törenle 1,5 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. 


İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanımız Ahmet Şan, "Uğur Tütüneker hocamızla 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Torku Konyaspor'umuza hayırlı olsun. Kendisi Türk futboluna uzun yıllar hem oyuncu hem de teknik direktör olarak başarıyla hizmet verdi ve Uğur hocamızı yakından tanıyoruz. Bundan sonra artık tek düşüncesi Torku Konyaspor'umuzun başarılı olması olacak. Bize düşen görev bundan sonra yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları ve diğer tarafta basını ve taraftarıyla birliktelik sağlayarak geçen sezon yaşadığımız heyecanı yaşamak olacaktır ki başarı yakalansın. Bu sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Bunun sebepleri tartışılabilir. Ama biz geriye dönüp bakmayacağız ve önümüze bakacağız. İnşallah Torku Konyaspor'umuzu hak ettiği yere taşıyacağız. Çıktığımız bu yolda teknik heyetimize ve oyuncularımıza başarılar diliyoruz" dedi.

"Başta Başkanımız olmak üzere Torku Konyaspor camiasına ve buraya gelmemizde vesile olan herkese öncelikle bize güvendikleri için teşekkür ediyorum" sözleriyle açıklamasına başlayan teknik direktörümüz Uğur Tütüneker, "İnşallah her iki taraf içinde güzel bir çalışma dönemi geçiririz. Şu an 14 puandayız ve önümüzde oynayacağımız 4 maçımız daha var. Bu maçları en iyi şekilde geçirip, ikinci yarıya eksik görülen mevkilere yapacağımız takviyelerle daha da güçlenerek ikinci devrede Torku Konyaspor'u daha üst seviyelere getirmek istiyoruz. Bunu da bu takımın başaracağına inanıyorum. Bizde zaten bunun için buradayız. Çıktığımız bu uzun yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından teknik direktörümüz Uğur Tütüneker, 1,5 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.

Teknik direktörümüz Uğur Tütüneker'in yardımcılıklarını Mert Korkmaz (Antrenör), Necati Uzun (Kaleci Antrenörü), İbrahim Özdoğan (Performans ve Analiz Antrenörü) ile birlikte mevcut antrenörlerimiz Muharrem Aydın ve Tayfun Türkmen yapacak.








Torku Konyaspor'da güzel işler yapmak için buradayız

Torku Konyaspor'umuzda göreve geldiği için duyduğu memnuniyeti ifade eden ve tek düşüncelerinin daha önce 5 kez yaşadığı şampiyonluk sevincine bir yenisini Konya'da eklemek olduğunu belirten teknik direktörümüz Uğur Tütüneker, sabırlı hareket ederek hedefe ulaşacaklarına inandığını, bu noktada teknik heyetin, yönetimimizin ve oyuncularımızın ihtiyacı olan moral motivasyonu taraftarlarımızın sağlaması gerektiğini söyledi. 

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'mizde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik direktörümüz Uğur Tütüneker,"Öncelikle herkes için hayırlı olsun. Konya gerçekten çok güzel ve gelişimi hızlı olan yaşanacak bir şehir. Bu işlerde her şey başarıya endeksli. Biz buraya başarılı olmaya ve beklentilere cevap vermeye geldik. Bizim öncelikli gerçekçi hedefimiz dürüst olarak söylemek gerekir ki ilk 6'yı yakalamak. Futbolda hiçbir şey önceden belli olmaz. Öncelikle takımımızı bir tanıyalım. Kalan 4 maçımızı da en iyi sonuçlarla kapatarak devre arasına moralli ve biraz daha üst sıralara yakın olarak girebilirsek devre arasında çok daha iyi çalışarak ve belki de birkaç takviye ile Torku Konyaspor'u çok güzel yerlere getiririz diye düşünüyorum. Daha önce gittiğimiz yerlerde çok güzel işlere imza attık. Bunu Konya'da da gerçekleştirmek istiyoruz. Kesinlikle hedefsiz bir yerde olmadık. Bunu da net bir şekilde söylüyorum. Şimdi çok erken ama ilerleyen haftalarda daha net şeyler söyleyebilirim" şeklinde görüş belirtti. 

Daha önce çalıştığı takımlarla 5 kez şampiyonluk sevinci yaşadığı hatırlatılan teknik direktörümüz Uğur Tütüneker, "Evet 1 kez Kayseri Erciyesspor, 1 kez Siirt Jetpa Spor, 2 kez Kasımpaşa ve 1 kez Orduspor ile şampiyonluk sevinci yaşadım. İstanbulspor'da finalden çıkamadı. Ben zaten bugüne kadar 8 takım çalıştırdım. Torku Konyaspor ile sezon başında da görüştüm ama nasip değilmiş olmamıştı. Şimdi bir fırsat verildi. Önümüzde 4 maç ve ardından gelecek bir devre arası var. İyi bir çalışmayla aynı başarıları burada da yakalarız diye düşünüyorum. Yöneticilerimize de bize güvendikleri için teşekkür ediyorum. Bizde motivasyona ihtiyaçları olan oyuncularımız için taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Yalnız oyuncuların değil aynı zamanda bizlerin ve yöneticilerimizinde desteğe ihtiyacı var. Bunu da tek sağlayacak taraftarlarımız. Biraz daha sabırlı olsunlar. Güzel şeyler olacak diye düşünüyorum. Çünkü daha henüz her şey bitmiş değil. Çünkü şöyle bir şey var. Mersin İdman Yurdu iki sene önce 10.sırada olmasına rağmen bir çıkış yakaladı ve şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldi. Önümüzde böyle bir örnek ve gerekli zaman var. Kalan 4 maçı en iyi şekilde değerlendirip elde edeceğimzi moral motivasyon ile daha iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi. 

Şehir takımlarında görev yapmanın taraftar desteğini alma adına avantaj olduğuna da işaret eden teknik direktörümüz Uğur Tütüneker, "Bazı şeyleri taraftarlarımızla ve onların vereceği destekle daha güzel sonuçlarla aşarız. Buna inanıyoruz. Onlardan isteğimiz daha sabırlı olmaları" diye konuştu.

Bir basın mensubunun 'Metin Diyadin'in şimdi herhangi bir takım çalıştırmıyor olması üzerinde bir baskı oluşturuyor mu ?' sorusuna teknik direktörümüz Uğur Tütüneker, esprili bir şekilde "Valla şampiyon olacaksak ben 27.hafta Torku Konyaspor'u bırakırım. Çünkü önemli olan Torku Konyaspor'un başarılı olarak hak ettiği Süper Lig'e yükselmesi. Metin Diyadin'in görevde olmaması üzerimde bir baskı oluşturmuyor. Biz Metin Diyadin ile de çok samimi arkadaşız. Bu soruları biz kendi aramızda şakalaşırken de konuşuyoruz. Torku Konyaspor Süper Lig'e çıkacaksa 27-28.hafta ben görevi bırakırım. Metin Diyadin ile ortağız ve her şeyimizi paylaşıyoruz" cevabını verdi. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder