20 Kasım 2012 Salı

Hüsnü Özkara ile yollar ayrıldı



Hüsnü Özkara ile yollarımız ayrıldı

Torku Konyaspor'umuzda, teknik direktör Hüsnü Özkara ile yapılan görüşme sonrasında karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmesi fesh edilmiştir. Spor kamuoyuna duyurulur.
Torku Konyaspor Kulübü 

Torku Konyaspor'un Süper Lig hedefine ulaşacağına inanıyorum
Torku Konyaspor'umuzdaki görevinden yapılan görüşme sonrasında karşılıklı anlaşmaya varılarak ayrılan eski teknik direktörümüz Hüsnü Özkara, toparlanarak yeniden bir çıkış yakalayacak takımımızın sezon sonunda Süper Lig'e yükseleceğine inandığını söylerken, Torku Konyaspor'umuza başarılar dileğinde bulundu.
Takımımızda daha önce görev yaptığı dönemlerde herkese nasip olmayacak Süper Lig'e çıkma sevincini yaşadığını, 2009-2010 sezonunda kurulan takımla sezonu tamamlayamamalarına rağmen takımımızın Süper Lig'e yükseldiğini belirten eski teknik direktörümüz Hüsnü Özkara, "Bu sezona da aynı düşüncelerle ve inançla başladık. Ama yaşanan sakatlıklar nedeniyle kadroda yaşadığımız sıkıntılar sezonun ilk haftalarında bizi oldukça zorladı. Sonrasında iyi bir seri yakaladık ve çıkışa geçtik. İyi oynadığımız ve galibiyeti hak ettiğimiz maçlarda sonuca gidememek bizi kötü bir seriye soktu ve beraberinde geride kalan 12 hafta sonunda hedeflediğimiz yerin gerisinde kaldık. Yaptığımız görüşme sonrasında karşılıklı anlaşmaya vararak sözleşmemizi fesh ettik. Tabiki de bu şekilde ayrılmayı kimse istemezdi. Ama bir kan değişikliğinin şart olduğunu düşündük. Daha önce de defalarca söylediğim gibi Konyaspor'un ve Konya'nın benim hayatımda ayrı bir yeri var. Ben takımın bir an önce toparlanarak gerekli sonuçları alıp sezon sonunda hak ettiği yere yani Süper Lig'e yükseleceğine inanıyorum ve takıma kalan haftalarda başarılar diliyorum" şeklinde görüş belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder