27 Kasım 2012 Salı

Anadolu Selçuklu'da yeni patron Mevlüt Ataseven



Yeni Teknik Direktörümüz Mevlüt Ataseven.

Salih Eken ve ekibiyle karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızın ayrılmasının ardından Yönetim kurulumuz tarafından yapılan görüşmeler sonucu Teknik Direktör Mevlüt Ataseven Anadolu Selçukluspor’umuzun yeni teknik direktörü olmuştur.


Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda Başkanımız Mehmet Günbaş, Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Muammer Yaralı ve Futbol Şube Sorumlumuz Mehmet Soylu ile görüşen Teknik Direktörümüz Mevlüt Ataseven Anadolu Selçukluspor’umuzun futbolcu soyunma odasında bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Başkanımız Mehmet Günbaş : “Yeni bir sayfa açmak için bu gün toplandık. Geçmiş geride kaldı. Bu gün yeni işler yapmak için, hep birlikte yeni başarılara ulaşmak için yeni bir sayfa açıyoruz. Eğer sizlere inanmamış olsaydık, bu gün bunları söylemek için karşınızda olmazdık. Geride kalan haftalarda yaptıklarınız ortada. Sizlerin neler yapabileceğinizi bildiğimiz için idealist ve başarıyı hedefleyen bir isimle Mevlüt Ataseven hocamızla anlaştık. Ankara’da görevi olmasına karşın bizleri kırmayıp gelen hocamıza başarılar diliyoruz. Aynı zamanda Mevlüt hocamızın görevli olduğu birimden ayrılarak takımımıza gelmesi noktasında yolunu açan Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’ada  teşekkürlerimizi sunarız” dedi

Teknik Direktörümüz Mevlüt Ataseven ise Başarıya aç, genç bir futbolcu topluluğu ile çalışacak olmaktan son durucu memnun olduğun kaydederken: “Çok heyecanlıyım. Bu heyecanı sizlerde de görebiliyorum. Arzulu, istekli başarıyı hedefleyen bir amacımız olacak. Bu amaç doğrultusunda el birliği yaparak bizlere güvenen insanları mahcup etmemek için çalışacağız. Bu yeni dönem hepimize hayırlı olsun. Yönetim kurulumuza bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Memleketime tekrar bu şekilde hizmet edecek olmamdan dolayı ayrıca mutluyum” dedi

Mevlüt Ataseven’in yardımcılıklarını Kaleci Antrenörü Mustafa Sayaslan, Naci Selbes ve Sedat Öztokmak yapacaklar.





‘Bu ekiple birlikte yapacağımız çok iş var’
Anadolu Selçukluspor’umuzda görev almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Teknik Direktörümüz Mevlüt Ataseven ‘camiamıza hayırlı olsun” dedi

Anadolu Selçukluspor’umuza hayallerini gerçekleştirmek için geldiğini kaydeden Ataseven şunları söyledi : “Hayalleri olanların, hayallerini paylaşmaya geldim, Burada birlikte yapacağımız çok iş var. Takıma güveniyorum. Çok genç bir ekip. Aslında beni heyecanlandıran tarafıda takımın çok genç olması. Bu heyecanlı olan gençlerle takımı daha iyi noktalarda taşımak için göreve geldik. Konyaspor’a Konya’ya yakışır bir takım olmak için elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz”

Hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Kırklarelispor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirten Teknik direktörümüz Mevlüt Ataseven: “ Hedefimiz deplasmandan bize yakışır iyi bir sonuçla dönmek. Şunu unutmamalıyız. Burası Pilot takım. Hedeflerimiz var. İyi futbol oynamak, oyuncu kazanmak, parmakla gösterilen bir takım olmak ve sahada izlenirken keyif veren bir takım olmak bizim hedeflerimiz arasında. Öncelikli hedeflerimiz bu. Bu hedefleri başarabilmek için tüm camiadan destek bekliyoruz. Oyuncularımızın, bizim ve yönetimimizin yeni bir morale ihtiyacı var. İnşallah oynayacağımız ilk maçtan alacağımız netice ile moral kazanırız” ifadelerini kullandı.




Salih Eken ve ekibi vedalaştı

Anadolu Selçukluspor’umuz ile karşılıklı anlaşarak ayrılan eski Teknik Direktörümüz Salih eken takıma veda etti. Salih Eken ve ekibi, Menajerimiz Yasin Çelik ile birlikte Atatürk Stadyumu Anadolu Selçukluspor’umuzun soyunma odalarında yönetim kurulu üyelerimiz, futbolcularımız ve kulüp çalışanları ile vedalaşırken  yeni teknik direktörümüz Mevlüt Ataseven’ede başarılar diledi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder