6 Eylül 2012 Perşembe

Selçuklu Belediyespor Lige hazırlanıyor



Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Selçuklu Belediyespor yeni sezon hazırlıkları için kampa girdi.Yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren mavi-beyazlılar hazırlık kampını Selçuklu Belediyespor tesislerinde gerçekleştiriyor.




Bu yıl ligde ikinci sezonunu geçirecek olan Selçuklu Belediyespor da yeni sezon için hazırlıklar sürüyor. Mavi-Beyazlılar Antrenör Recep Alkan nezaretinde yaklaşık 10 gündür sürdürdüğü kampta güç ve kondisyon depolayarak takımı lige hazır hale getirmeye çalışıyor.

Takıma dahil ettiği oyuncularla kadrosunu güçlendiren Selçuklu Belediyespor hazırlık kampını kendi tesislerinde gerçekleştiriyor. Hazırlık kampı ve transfer sezonu öncesinde kadrosunun iskeletini koruyan mavi-beyazlılar 9 futbolcusu ile yola devam kararı aldı. Altyapıdan 5 oyuncuyu A takıma dahil eden Selçuklu Belediyespor transfer çalışmalarına devam etti. Konyaspor A2 takımından Gökhan Köksal, Celalettin Yatmaz, Muzaffer İlhan, Rıdvan Dağdeviren ve Sefa Kat'ı takıma kazandırıldı. Ardından transfer arayışlarını sürdüren mavi-beyazlı yöneticiler Sakaryaspor'dan Beytullah Onur Kayacık, Adana Kozan'dan Erdal Şahin, Karamanspor'dan Çağdaş Çankaya ve Yusuf Sağdıç ile Muhasebe Gençler'den Samet Güneş'i kadrosuna dahil etti.

Transferlerle daha da güçlenen mavi-beyazlılar takımdaki uyumu sağlamak ve sezona hazır hale gelebilmek için çalışmalarını tesislerinde yaptığı kampla sürdürüyor. Yeni sezon hazırlıklarına bayram sonrası başladıklarını ifade eden Selçuklu Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Osman Dağ, "Kadromuza dahil ettiğimiz oyuncularla transfer çalışmalarımızı tamamladık. Ayrıca A takımımızı altyapıdan da oyuncularımızla takviye ettik. Selçuklu Belediyespor olarak amacımız mücadele ettiğimiz ligde şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek. Geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz başarıyı bu yıl daha da ileriye taşımak istiyoruz. edindiğimiz tecrübe ve güçlendirdiğimiz kadromuzla bunu yapabilecek güçteyiz. 
Yeni transferlerimizin gerçekleşmesinde, kadromuzun daha güçlü hale gelmesinde ve her konuda bize destek olan Selçuklu Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyorum." dedi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder