23 Nisan 2012 Pazartesi

KONYASPOR'un A2 Ligi Final Grubu Fikstürü belli oldu.


A2 Ligi final grubu fikstürü belli oldu





Mücadele verdikleri grupları ilk 2 sırada tamamlayan toplam 8 takımın yer aldığı A2 Ligi final grubu maçlarının programı açıklandı. Konyaspor'umuz ilk maçını 6 Mart Salı günü deplasmanda Kardemir D.Ç.Karabükspor ile oynayacak.
4 Grubu ilk iki sırada tamamlayan ve aralarında Konyaspor'umuzun da yer aldığı 8 takım A2 Ligi final grubu maçlarında mücadele etmeye hak kazandı. 

Yapılan fikstür çekimi sonrasında 14 hafta sürecek heyecanın programı belli oldu.

Konyaspor'umuz A2 Ligi final grubu ilk maçında 6 Mart Salı günü deplasmanda Kardemir D.Ç.Karabükspor ile karşı karşıya gelecek.

Takımımızın final grubunun ilk yarısında oynayacağı maçların programı şöyle:
1.HAFTA: Kardemir D.Ç.Karabükspor-KONYASPOR
2.HAFTA: KONYASPOR-Kartalspor
3.HAFTA: Galatasaray A.Ş.-KONYASPOR
4.HAFTA: KONYASPOR-MP Antalyaspor
5.HAFTA: KONYASPOR-Beşiktaş A.Ş.
6.HAFTA: Ç.Rizespor A.Ş.-KONYASPOR
7.HAFTA: KONYASPOR-Gençlerbirliği

İlk yarısı 6 Nisan'da sona erecek A2 Ligi final grubunda ikinci devre 12 Nisan'da başlayacak ve sezon 17 Mayıs'ta oynanacak maçlarla tamamalanacak.

Final Grubu'nda da başarılı olmak istiyoruz
A2 Takımımızın mücadele vereceği final grubu maçlarında da başarılı olacağını ifade eden Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcımız Mehmet Günbaş, kendileri için ilk amacın A Takıma oyuncu vermek olduğunu her zaman ifade ettiklerini ve mevcut kadroda yer alan genç oyuncuların Konyaspor'umuza katkılarını gördükçe doğru yolda olduklarını bir kez daha anladıklarını söyledi.

Normal sezonda rakiplerinin A Takım kadrolarında yer alan tecrübeli ve deneyimli isimlerle mücadele ettiklerini, A2 Takımımızın ise tam tersi bir durumda A Takıma mevcut kadrosundan 15 oyuncuyu gönderdiğini ve diğer alt yaş gruplarından takviye edilen genç bir ekiple yoluna devam ettiğini belirten Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcımız Mehmet Günbaş, "Normal sezonu ilk iki takım arasında tamamlayarak A2 Lig'inin en iyi 8 takımı arasına adımızı yazdırdık ve final grubunda mücadele etmeye hak kazandık. Oyuncu yetiştirme konusunda son yıllarda ortaya koyulan başarılı performans beraberinde sportif başarıları da getiriyor. Alt yaş takımlarımızın son 2-3 yılda Türkiye çapında elde ettikleri dereceler ortada. Yapılan dorğular eşliğinde yaşanan bu güzelliklerin devam etmesi en büyük temennimiz. Final grubunda da güçlü takımlarla karşılaşacağız. Amacımız tabiki de başarılı olmak. Oyuncu kadromuzla centilmenlikten ödün vermeden vereceğimiz mücadele ile final grubunda da adımızdan söz ettireceğimize ve yeni yeteneklerin önce Konya sonra da Türk futboluna kazandırılmasına katkı sağlayacağımıza inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder