23 Nisan 2012 Pazartesi

A2 Takımımızla birlikte Yemekteydik.



www.konyasporluyuz.com'dan A2 Takımımıza yemek
www.konyasporluyuz.com sitesi yönetici ve üyeleri A2 Takımımıza bir yemek verdi. Mücadele verdiği final grubundaki ikinci maçından da galibiyetle ayrılarak yenilgisiz yoluna devam eden A2 Takımımız onuruna verilen yemeğe Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcımız Mehmet Günbaş, Futbol Şube Sorumlumuz Hasan Dağlı, teknik direktörümüz Osman Özdemir, A Takım antrenörlerimiz, oyuncularımızdan Ercüment Kafkasyalı, Gökhan Emreciksin, Altyapı İdari Koordinatörü Mesut Erçetin, GGM Koordinatörü İsmet Karababa, alt yapı antrenörlerimiz, oyuncular ve basın mensupları katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemek sonrasında www.konyasporluyuz.com site yöneticilerinden Savaş Biltekin, kendileri için ayrı bir anlam ifade eden Konyaspor'umuzun her zaman yanında olduklarını, daha önce düzenledikleri ve üçüncüsünü geride bıraktıkları 'Ayın Futbolcusu' organizasyonu ile bunu daha aktif hale getirdiklerini belirterek, "A Takımımız yaşadığı sıkıntılara rağmen ligde büyük bir başarıya imza attı. Biz Konyaspor'un aynı başarıyı tekrarlayarak Süper Lig'e yükseleceğine inanıyoruz. Bu konuda kalan 9 maçlık dönemde Konya'nın daha fazla kenetlenmesi gerekir. A Takımımızın yanısıra A2 Takımımızda bu sezon başarılı bir performans sergiliyor. A Takım kadrosuna verdiği oyuncularla büyük bir övgüyü hak eden A2 Takımımız, final grubunda oynadığı iki maçı da kazandı. Genç arkadaşlarımıza moral olması açısından böyle bir organizasyon düzenledik. Katılımları için herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcımız Mehmet Günbaş'da Konyaspor'umuzun bu sezonki başarısında sağlam adımlar atılan ve meyvesinin toplanması için sabredilen altyapının önemli katkısı olduğunu ifade ederek, "Gelinen noktada yaşanan güzellikler, gençlerimizin Konyaspor'un durumundaki payı bizleri inanılmaz derecede mutlu ediyor. Bu durum bize daha fazla sorumluluk yüklüyor. Aynı disiplinle devam ederek Konyaspor alt yapısının ilerleyen yıllarda örnek olarak gösterilmesi için çok çalışacağız"dedi. 













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder