23 Nisan 2012 Pazartesi

Konyaspor'da Aralık-Ocak-Şubat ayının futbolcusu Gökhan Emreciksin




Konyaspor'da Aralık-Ocak-Şubat Ayının Futbolcusu Gökhan Emreciksin

Konyasporluyuz.com sitesinde oylama sonucu belirlenen ayın en iyi oyuncusunu 3'üncü kez seçtik. Devre arasının gelmesiyle birlikte Aralık-Ocak ve Şubat aylarını birlikte değerlendirdiğimiz oylamada ödülün yeni sahibi Konyaspor'u zor durumda terketmeyen Gökhan Emreciksin oldu. Gökhan'a ödülünü Denizlispor maçı öncesi Selçuklu Sentetik Sahasında yapılan antreman öncesi arkadaşlarımla beraber verdik. 






*****
Ayın futbolcusu Gökhan Emreciksin ödülünü aldı


www.konyasporluyuz.com internet sitesi tarafından yapılan oylama sonucunda ayın futbolcusu seçilen oyuncumuz Gökham Emreciksin ödülünü Selçuklu Belediyes Sentetik Çim Sahası'nda yapılan antrenman öncesinde site yöneticilerinden Ender Cihan Ceylan'dan aldı.

Üçüncüsü düzenlenen uygulamada daha önce Mariusz Pawelek ve Selim Ay'ın bu ödüle layık görüldüğünü, üçüncü oylamada ise Gökhan Emreciksin'in ayın futbolcusu seçildiğini ifade eden Ceylan, Süper Lig yolunda sağlam ve emin adımlarla ilerleyen Konyaspor'umuza herkesin elinden geldiği kadarıyla destek vermesi gerektiğini ve bunun bir Konyasporluluk görevi olduğuna dikkat çekti.

Böyle bir ödülü almaktan dolayı duyduğu menuniyeti ifade eden oyuncumuz Gökhan Emreciksin ise taraftarlarımıza teşekkür etti. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder