31 Aralık 2012 Pazartesi

Yeni yılın ilk imzası Murat Akın'dan


Takımımız ara transfer döneminin ilk imzasını MP Antalyaspor'dan Murat Akın'a attırdı. Zafer'de bulunan kulüp binamızda gerçekleşen ve Başkan Yardımcımız Selçuk Aksoy ile Futbol Şube Sorumlumuz Hasan Dağlı'nın da hazır bulunduğu törende yeni transferimiz Murat Akın 1,5 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.




Torku Konyaspor'umu, Süper Lig takımlarından MP Antalyaspor'da forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Murat Akın'ı ara transferde renklerine bağladı.

Zaferde bulunan kulüp binamızda gerçekleşen ve Başkan Yardımcımız Selçuk Aksoy ile Futbol Şube Sorumlumuz Hasan Dağlı'nın da hazır bulunduğu törende yeni transferimiz Murat Akın kendisini 1,5 yıllığına Torku Konyaspor'lu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.

Türkiye'ye Kasımpaşa Spor Kulübü'ne 2008 yılından Belçika'nın KSK Beveren takımından gelen 26 yaşındaki yeni transferimiz Murat Akın, 2010-2011 sezonunda kiralık olarak Orduspor'da forma giydi.

2012-2013 sezonu başında MP Antalyaspor'a transfer olan Murat Akın, Kasımpaşa Spor Kulübü ile 2, Orduspor ile 1 olmak üzere 3 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.








4.şampiyonluğumu yaşamak için Torku Konyaspor'u tercih ettim

Ara transfer döneminde 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladığımız 26 yaşındaki orta saha oyuncumuz Murat Akın, hedefi Süper Lig olan büyük bir camiaya geldiğini ve beklentilerin farkında olduğunu belirtirken daha önce Kasımpaşa ve Orduspor'da 3 kez yaşadığı Süper Lig sevincinin dördüncüsünü Torku Konyaspor'umuzda yaşayacağına inandığını söyledi. 

Açıklamalarına 'Öncelikle bu imza her iki taraf içinde hayırlı olur'sözleriyle başlayan yeni transferimiz Murat Akın, "Ne kadar büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Şu an belki puan farkı nedeniyle hedeften uzak gibi görünüyoruz. Ama ben Torku Konyaspor'un Süper Lig'e çıkacağına inandığım için burayı tercih ettim. Buraya gelmemde Uğur hocanın da büyük katkısı oldu. Ama inşallah sezon sonunda Süper Lig ipini göğüsleyeceğiz. Buna inanıyorum"dedi.

Teknik direktörümüz Uğur Tütüneker ile daha önce iki kez çalıştığını ve kendisini yakından tanıdığını da sözlerine ekleyen yeni transferimiz Murat Akın, "Uğur hocanın kariyeri kesinlikle tartışılmaz. Süper Lig hedefi doğrultusunda hepimiz buradayız. Daha önce çalışmamız ve kendisini tanımam benim avantajım. Ama dediğim gibi burada bulunan herkesin tek düşüncesi Torku Konyaspor'u hak etmediği PTT 1.Lig'den bir an önce hak ettiği Süper Lig'e taşımak. Bunun içinde elimizden gelen tm gayreti göstereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah Kasımpaşa ve Orduspor'da daha önce 3 kez yaşadığım şampiyonluk sevincinin dördüncüsünü de Torku Konyaspor'da yaşayacağım" şeklinde görüş belirtti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder