6 Şubat 2013 Çarşamba

A2 Milliler ICT CUP'ta finalde.


A2 Milli Takımı, İngiltere'yi 1-0 yenerek finale yükseldi


A2 Milli Takımımız, Uluslararası Challenge Trophy Turnuvası yarı finalinde karşılaştığı İngiltere'yi deplasmanda 1-0 yenerek finale yükselmeyi başardı.


Londra'daki Dartford FC'ye ait Princes Park Stadı'ndaki karşılaşmada Mill Takımımızın golünü 87'nci dakikada Aydın Yılmaz attı.

A2 Milli Takımımız, Uluslararası Challenge Trophy Turnuvası B Grubu'nu lider olarak tamamlayarak yarı finale yükselmişti. Millilerimiz gruptaki ilk maçında Norveç ile 1-1 berabere kalmış, ikinci maçında Estonya'yı 5-0, üçüncü ve son maçında ise Galler'i deplasmanda 5-0 yenmişti.

İngiltere: Preston Edwards, Jamie Turley, Aswad Thomas, Simon Ainge (Dk. 88 Jackson), Sam Wedgbury, Eddie Oshodi, Josh Gillies, Keiron Forbes, Andre Gray (Dk.82 Spencer), Kenny Davis (Dk. 89 Christian Jolley), Lindon Meikle

Türkiye: Ertuğrul Taşkıran, Salih Dursun (Dk. 75 Ziya Erdal), Aykut Demir, Mahmut Tekdemir, Aydın Yılmaz, Sefa Yılmaz (Dk. 70 Ömer Bayram), Cenk Tosun, Emre Çolak, Tevfik Köse, Soner Aydoğdu, Murat Duruer. 

A2 Milli Takımı'nın rakibi Norveç oldu

Uluslararası Challenge Trophy Turnuvası yarı finalinde İngiltere'yi deplasmanda 1-0 yenerek finale yükselen A2 Milli Takımımızın rakibi Norveç oldu.

Norveç, İspanya'nın La Manga kentinde oynanan yarı final maçında Rusya'yı 2-1 yenerek finale yükseldi. Karşılaşmayı U19 Milli Takımımızın teknik direktörü Feyyaz Uçar da takip etti.
Norveç-Türkiye final maçı Ağustos ayında Norveç'in başkenti Oslo'da oynanacak.

A2 Millilerimiz, 2011 yılında başlayan Uluslararası Challenge Trophy'deki grup ilk maçında Norveç ile 1-1 berabere kalmış, ikinci maçında Estonya'yı 5-0, üçüncü ve son grup maçında ise Galler'i deplasmanda 5-0 yenerek yarı finale yükselmişti.


Gökhan Keskin: "Finalde olmaktan çok mutluyuz"

International Challenge Trophy turnuvasında İngiltere'yi yenerek finale yükselen A2 Milli Takımımızın Teknik Direktörü Gökhan Keskin, ortaya konan performansının kendisini memnun ettiğini söyledi.
İngiltere gibi bir takımla deplasmanda oynamanın zorluğuna değinen Gökhan Keskin, "Oyuncularla sınırlı zamanda bir arada olsak da iyi bir çalışma yaptık. Sahada istediklerimizi ortaya koyduk. Bizi desteklemeye gelen Türk taraftarlara da çok teşekkür ederim. 3 bin kişilik statta çoğunluk bizdeydi" dedi.

Ağustos ayındaki finalde karşılaşacakları Norveç'i de değerlendiren Keskin, "Norveç takımı da bizim gibi liglerinde ve milli takımlarında oynayan önemli oyunculardan kurulu. Final maçını oynayacağımız zaman Norveç'te liglerin devam ettiği bir dönem olacak. Oyuncuların hazır olması açısından bizim için dezavantaj gözükse de, şampiyon olacak güçteyiz" diye konuştu.

Norveç ile aynı gruptan çıktıklarına da değinen teknik direktör Keskin, "Kasım 2011'de oynadığımız maçta berabere kalmıştık. Ancak o maçtaki kadrolarla Ağustos'ta sahaya çıkacak kadrolar, aynı oyunculardan kurulu olmayacak. A2 takımlarında 23 yaş altı oyuncular oynayabiliyor. Oyuncularımız, finalde yine kendilerine yakışır mücadeleyi sahaya yansıtarak gerekli sonucu alacaktır. Yaz ayında Toulon Turnuvası'nda finalde kaçırdığımız şampiyonluğu bu kez bu International Challenge Trophy'de almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder