2 Eylül 2012 Pazar

Altyapı'da yeni dönem



Altyapımızda yeni dönem başladı

Altyapıdan Sorumlu As Başkanımız Mehmet Üzümcü’nün göreve gelmesiyle beraber başlayan yeni dönemle birlikte 2012-2013 sezonunda altyapımızda görev yapacak teknik ekip belirlendi.  Yeni teknik heyetin tanıtımı amacıyla Zafer’de bulunan kulüp binamızda bir basın toplantısı düzenleyen Altyapıdan Sorumlu As Başkanımız Mehmet Üzümcü, en kısa zamanda altyapımıza ait bir tesisin kulübümüze kazandırılması noktasında mücadele vereceklerini ve bu doğrultuda kararlı olduklarını söyledi.



Altyapıdan Sorumlu As Başkanımız Mehmet Üzümcü altyapıda gerçekleşen yeniden görevlendirme ile ilgili olarak Zafer’de bulunan kulüp binamızda bir basın toplantısı düzenledi.
19 Temmuz’da yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonrasında oluşan yönetimde Altyapı Sorumlusu olarak görev aldığını belirten As Başkanımız Mehmet Üzümcü, “Görevlendirme sonrasında altyapıda yeni bir dönem başlangıcı için çalışmalar yaptık. Biraz geç kaldığımız doğru olabilir. Fakat en iyisini yapmak için çaba harcadık. Sonuçta bu bir bayrak yarışı ve düşüncemiz Konyaspor’a ve Türk futboluna yeni yeteneklerin kazandırılması. İlk işimiz kulübümüzün Akademi Liglerine Elit Grubu’nda katılması noktasında başvuru oldu. Ancak TFF tarafından başvurumuz kendimize ait tesisin olmaması nedeniyle kabul edilmeyince Akademi Ligi’nde U14, U15, U16, U17, U18 yaş kategorilerinde mücadele edeceğiz. Geçen sene yaşanan transfer yasağı nedeniyle altyapı takımlarımıza da transfer yapamadık ve yerel ve bölgesel liglerde mücadele etmek zorunda kaldık. Yasağın kalkmasıyla birlikte yeni oyuncuların kazanımı noktasında ne gerekiyorsa o yapılacak” dedi.
‘Altyapının en büyük ve önemli sorunu tesis’ diyen Altyapıdan Sorumlu As Başkanımız Mehmet Üzümcü,“Kulübümüzün altyapısına ait bir tesisin olması noktasında kendime bir görev addettim. Elimden ne geliyorsa yapacağım. Ama bu konuda herkesin bize destek vermesi gerekiyor. Eğer tesis sorununu çözüp, gerekli fiziki şartları yerine getirirsek hem kulübümüze hem de Türk futboluna yeni yetenekleri kazandıracağımıza inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.
Daha sonra Altyapıda yeni dönemde görev yapacak teknik ekibimiz basın mensuplarına poz verdi.

Altyapı takımlarımızda 2012-2013 sezonu için yapılan görevlendirmeler şu şekilde:

GENEL MENAJER: Mesut Erçetin
A2 TAKIMI: Seyfi Erkan
U18 TAKIMI: Fikret Bademci
U17 TAKIMI: Derviş Deniz
U16 TAKIMI: Soner Demirel
U15 TAKIMI: Mehmet Dikili
U14 TAKIMI: Tarkan Esmer
U13 TAKIMI: Erol Yıldırım
KALECİ ANTRENÖRÜ: Mehmet Gönenir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder