30 Haziran 2012 Cumartesi

FM 2012 Bonservissiz Oyuncular Kısa Listeleri (12.2.0)



Blogda Konyaspor harici paylaşım yaptığım ilk konu Football Manager 2012 oyununda oyun başlangıcında kulübü olmayan oyuncuların yer aldığı kısa listesiydi. (shortlist)

31 Ocak 2012'den sonra oyuna çıkan yeni Resmi yamalar beni bu konuda bir güncelleme yapmaya itti. En son çıkan 12.2.0 Datasını kullanarak önceki paylaşımımın güncellenmiş halini sizlerle paylaşmak istedim.

11 Haziran 2012 Pazartesi

Taşlar yerinden oynadı ERAYDIN gitti İÇGÜL geldi.


İdari menajerliğe Seyit İçgül getirildi
Konyaspor’umuzda idari menajerlik görevine daha önce Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç.Karabükspor’da 6 yıl görev yapan tecrübeli isim Seyit İçgül getirildi.

Kaptan'la 1 yıl daha


Erdinç Yavuz ile 1 yıllık sözleşme imzalandı
İki sezondur takımımızın formasını giyen kaptanlarımızdan Erdinç Yavuz, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde düzenlenen ve Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Zeki Çimen ile As Başkanlarımızdan Ahmet Koyuncu’nun da hazır bulunduğu törende 1 yıllık sözleşmeye imza attı. 

Kartalspor'dan Konyaspor'a. Kaya ve Ahmet Gökhan Konyaspor'da.


Dış transferde ilk imzalar Kaya Tarakçı ve Gökhan Güney’den
Konyaspor’umuz, bir süredir devam eden görüşmeler sonrasında anlaşmaya vardığı Kartalspor’dan Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güney ile 1’er yıllık sözleşme imzaladı. Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Zeki Çimen ve İdari Menajerimiz Seyit İçgül’ün de hazır bulunduğu tören Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 

9 Haziran 2012 Cumartesi

Yine, yeni, yeniden Hüsnü Özkara


Teknik direktörümüz Hüsnü Özkara imzaladı
Konyaspor'umuz, bir süredir devam eden görüşmeler sonunda prensip anlaşmasına vardığı Hüsnü Özkara ile resmi sözleşme imzaladı. Zafer'de bulunan kulüp binamızda 1 yıllık sözleşmeye imza atan ve yeşil beyazlılarımızda 3.dönemine başlayan yeni teknik direktörümüz Hüsnü Özkara'nın başarılı olacağına inandıklarını ifade eden Kulüp Başkanımız Ahmet Şan, anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.

3 Haziran 2012 Pazar

Namağlup Türkiye Şampiyonu: KONYASPOR U19



Konyaspor'umuz alt yapıda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Birçok yaş grubunda Ülke genelinde derece yapan alt yaş grubu ekiplerimizden en son olarak 19 yaş altı takımımız İl genelinde ve Ülke çapında tek bir mağlubiyet bile almadan Türkiye Şampiyonu oldu. 

2 Haziran 2012 Cumartesi

Dostluk Maçı: Konyaspor A2 4 - 2 Aetos Arrianon



02.06.2012 – 17:00
Selçuklu Belediye Stadı - Selçuklu, Konya
Dostluk Karşılaşması

KONYASPOR 4 - 2 Aetos Arrianon