30 Eylül 2011 Cuma

İçimizden biri Ahmet Sabri





Konyasporluyuz.com sitesi için yapmış olduğum röportaj. 8 Haziran'da yaptığımız bu söyleşiyi paylaşmak burüne nasipmiş.

İçimizden biri Ahmet Sabri

‘Konyaspor altyapısındaki gençleri ne zaman A takımda göreceğiz?’ sorusu yıllardır Konyaspor taraftarlarının şikâyetlerinin başında gelen bir sorun. Sürekli bir muamma içinde olan ve belirsizliğini yıllardır koruyan bu sorun FİFA’dan gelen transfer yasağıyla birlikte zorunlu olarak cevabını buldu. Konya’nın iki numaralı temsilcisi Konya Torku Şekerspor, Konyasporluların bu yaşadığı sıkıntıdan yıllardır uzak bir şekilde altyapılarının mahsulü gençlere forma şansı tanıyarak bu anlamda Konyaspor’dan çok daha üstün bir konumda yer alıyor. 

Konya Torku Şekerspor’un kendi altyapısından yetiştirdiği, hiç kuşku duymadan güvenerek şans tanıdığı Konya’mızın evladı Ahmet Sabri Fener ile yaptığımız hoş sohbeti tüm ayrıntılarıyla birlikte sizlerin beğenisine sunuyoruz. 


21 Eylül 2011 Çarşamba

19 Eylül 2011 Pazartesi

2011-2012 Bölgesel Amatör Lig Grupları Belirlendi.



Geçen seneki uygulama ile geçen sezon başlayan Bölgesel Amatör Lig İkinci sezonuna giriyor. Geçen sene Konya'mızı temsil eden ve anormal derecede başarısız olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile Konya Gençlerbirliği bu sene Konya'yı temsil etme hakkını kaybettiler. Bu sene yeni yüzler Konya'mızı temsil edecek. Uzun bir süre 3.Lig'i kovalayan Sarayönü Belediyespor'la birlikte bu sezon Selçuklu Belediyespor ile Beyşehir Belediyespor ilimizi temsil edecekler.

18 Eylül 2011 Pazar

Spor Toto 2. Lig, 1. Hafta: Trabzon Ofspor 0 - 0 KONYA TORKU ŞEKERSPOR




10.09.2011 – 18:30
Of İlçe Stadı
Spor Toto 2'nci Lig, Beyaz Grup - 1'nci Hafta Karşılaşması

Trabzon Ofspor 0 - 0 KONYA TORKU ŞEKERSPOR


14 Eylül 2011 Çarşamba

Bank Asya 1.Lig, 1.Hafta: KONYASPOR 0 - 0 Kasımpaşa Maç Analizi


10.09.2011 – 18:30
Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk stadı
Bank Asya Birinci Lig - 1'nci Hafta Karşılaşması

KONYASPOR 0 - 0 Kasımpaşa

HAKEMLER: Hüseyin Sabancı, Mehmet Şahan Yılmaz, Birol Güldane
KONYASPOR: Mariusz Pawelek, Tolga Ünlü, Selim Ay, Erdinç Yavuz, Muhammet Yürükuslu, Serkan Şahin (dk.90+2 Niyazi), Alvaro Mejia Perez, Hakan Aslantaş, Serbay Yağız, Ali Dere (dk.72 Rifat Erdem), Marcin Andrzej Robak
YEDEKLER: Ercüment Kafkasyalı, Mehmet Abdullah Çoban, Feyyaz Belen, Aykut Uluç, Abdülkerim Bardakçı
TEKNİK SORUMLU: Salih Eken
KASIMPAŞA: Tolga Özgen, Erdi Öner, Sancak Kaplan, Juan Orlando Robledo Bustos (dk.6 Barış Başdaş), Özgür Öçal, Georgi Zdravkov Sarmov, Nikolay Emilov Dimitrov (dk.75 Azar Karadaş), Merthan Açil (dk.62 Hüseyin Kala), İbrahim Halil Çolak
Şahin Aygüneş, Murat Akın

YEDEKLER: Sadrettin Fırat, Taner Yıldız, Abdülhamit Yıldız, Atilla Yıldırım

TEKNİK DİREKTÖR: Uğur Tütüneker

SARI KARTLAR: 59' Nikolay Emilov Dimitrov, 77' Özgür Öçal, 86' Erdi Öner (Kasımpaşa)
KIRMIZI KART: 7' & 49' Hakan Aslantaş (dk.50)(Çift Sarı Kart) (Konyaspor)



12 Eylül 2011 Pazartesi

8 Eylül 2011 Perşembe

Ömer Ali Şahiner ile Özel Röportaj [08.06.2011]

Ömer Ali Şahiner ile Özel Röportaj:



Konya Torku Şekerspor’un ele avuca sığmaz Genç milli yıldızı Ömer Ali ile Şeker tadında bir söyleyişi hazırmısınız? Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşimizde Ömer Ali hakkında birçok bilinmeyeni bizler aracığıyla siz değerli Konyasporlularla paylaştı.

Emre AKDAĞ [Konyaspor U18]

14 Haziran 2011 tarihinde yapmış olduğum bir Analiz yazısı.



Bank Asya Birinci Lig'de İlk beş hafta programı belli oldu.


Bank Asya Birinci Lig'de ilk 5 haftanın programı açıklandı. 

Konyaspor'umuz ilk hafta 10 Eylül Cumartesi günü evimizde Kasımpaşa'yı konuk edecek. İkinci hafta Kayseri deplasmanında Erciyesspor'la karşılaşyoruz. Bu maçın tarihi 18 Eylül Pazar. 3'üncü haftadaki rakibimiz bu sefer Tki Tavşanlı Linyitspor ve bu karşılaşma bu seneki ilk hafta içi maçımız olacak. Karşılaşmanın tarihi 26 Eylül Pazartesi. 4.hafta karşılaşmamız Tavşanlı maçından sadece 3 gün sonra Perşembe günü İzmir deplasmanında Bucaspor'la. 2 Ekim pazar günü deplasmanda Sakaryaspor'la karşılaşarak ilk 5 haftadaki maceramız son buluyor.

Detaylı fikstür'le yazıma son veriyorum.

Süper Lig & Bank Asya Birinci Lig - Gelenler ve Gidenler


Uzun süreçten sonra artık ülkemiz futboluna olan özlemimizin dinmesine sayılı saatler kaldı. Skandallardan ötürü uzun bir süredir ertelenen Süper Lig ve Bank Asya Birinci Lig'de birçok yeni yüz göreceğiz. Süper Lig ve mücadele edeceğimiz Bank Asya Birinci Lig'de yer alacak ekiplerin renklerine kattığı ve yolunu ayırdığı isimleri sizler için derleyip, toplandım ve sizlerin bilgilerine sunmaya karar verdim. Altta vereceğim linklerden Excel'de hazırladığım grafikleri PNG formatında indirebilirsiniz.




NOT: Süper Lig'de yer alan MKE ANKARAGÜCÜ ve Bank Asya Birinci Lig'de yer alan GİRESUNSPOR, SAKARYASPOR ve ekibimiz KONYASPOR aldıkları transfer yasağından ötürü yeni isimleri renklerine katamadılar.

7 Eylül 2011 Çarşamba

Takımımız 2011-2012 forma numaraları belirlendi



MARİUSZ PAWELEK (1)
ERCÜMENT KAFKASYALI (98)
ONUR NAZMİ TERZİOĞLU (28)
ALİ ÇİÇEK (99)
M.ABDULLAH ÇOBAN (3)
ERDİNÇ YAVUZ (4)
SELİM AY (5)
FEYYAZ BELEN (7)
ABDÜLKERİM KILIÇ (8)
MARCİN ANDREJ ROBAK (11)
TOLGA ÜNLÜ (14)
RECEP AYDIN (17)
ALVARO MEJİA PEREZ (18)
NİYAZİ NAYERNAZLI (20)
RİFAT ERDEM (25)
HAKAN ASLANTAŞ (38)
ALİ DERE (42)
EMRE AKDAĞ (43)
MAHAMOUDOU KERE (44)
SERKAN ŞAHİN (57)
ERTUĞRUL ARSLAN (58)
CAN PARLAYAN (61)
SERBAY YAĞIZ (77)
MUHAMMET YÜRÜKUSLU (91)
AYKUT ULUÇ (93)
ABDÜLKERİM BARDAKÇI (94)

Hazırlık kampında değerlendirilen birçok genç oyuncumuz alt yaş gruplarındaki takımlarımızda mücadelelerini sürdürecekler, Kampın hırçın çoçuğu Gökhan Emreciksin'in akıbeti halen daha belirli değil. Kısa zamanda bu sorununda ortadan kalkması muhtemel. 

Pırlanta gibi gençlerle donatılmış ekibimizle Konya uzun bir süreçten sonra genç bir ekiple yola çıkıyor. Umarım gençliğin verdiği enerjiyle 'Underdog' yani türkçesiyle Favori olmadığımız ligde alacağımız neticelerle  haksızlıklarla düşürülüğümüz Süper Lig'e sene kaybı olmadan geri dönebiliriz.

EDİT:
GÖKHAN EMRECİKSİN (10)
İSMAİL GÜVEN (19)

Hazırlık maçlarımızdan enstantaneler

Yaptığımız 9 hazırlık maçına dair görüntüler. Kısa bir tur olarak kabul edebiliriz bunu.


KONYASPOR 1 - 2 Pirouzi Perspolis Tahran

KONYASPOR 0 - 0 Manavgat Evrensekispor 


Bank Asya Birinci Lig Fikstürü açıklandı.



Heyecanla uzun zamandır beklediğimiz sezon geldi çattı. Şike skandalı nedeniyle uzun bir süre ertelenen lig'de zorunluluktan dolayı yenilenmiş kadromuzla bütün herkesin merakla beklediği Konyaspor'umuz sezonu 12 Eylül'de Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda geçen sene kendisiyle aynı kaderi paylaşan Kasımpaşa ile açıyor. Takımımıza güvenimiz tam.

Bank Asya Birinci Lig - İlk yarı fikstürü:




Yeşil kartallar'ın hazırlık dönemi özeti

Hazırlık döneminde ekibimiz 9 karşılaşmaya çıktı. Gençlerin ağırlıkta olduğu kadromuz oynadığı karşılaşmalarda zor gol atıp, zor gol yiyen bir ekip hüviyetinde göründü. Gençliğin verdiği enerjiyle takımımız Süper Lig'deki oyun yapısından farklı olarak mücadele gücü ile ön plana çıktı. Lig öncesi olumlu sinyaller veren  yeşil-beyazlılarımız ligde birçok takımın canını yakacağına dair ciddi sinyaller verdi.



22.07.2011 - 16:30
Kızılcahamam Patalya Hotel sahası

KONYASPOR 1 - 2 Pirouzi Perspolis Tahran

KONYASPOR (1.YARI):  Ercüment Kafkasyalı, Rifat Erdem, Alvaro Mejia, Selim Ay, Hakan Aslantaş, Muhammed Yürükuslu, Ertuğrul Arslan, Serkan Şahin, Feyyaz Belen, Peter Grajciar, Marcin Robak

KONYASPOR (2.YARI):  Mariusz Pawelek, Rifat Erdem (Emre Akdağ), Tolga Ünlü, Mehmet Abdullah Çoban, Mahamoudou Kere, Selim Ay, Ertuğrul Arslan (Serbay Yağız), Serkan Şahin, Niyazi Nayernazlı, Recep Aydın, Marcin Robak (Can Parlayan)

GOLLER:  67’ Serbay Yağız – 19’ Gholamreza Rezaei, 60’ Mohammed Nouri (pen)